Ervaringen

Ervaringen

Wat heb ik genoten van een avondje thee-tijd bij Carla. Samen met een vriendin ging ik naar de tea tasting.

 Als thee liefhebber hoopte ik uiteraard wel om weer wat nieuws te ontdekken, maar eerlijk, het was veel meer dan ik had gehoopt. Op een gezellige locatie, in goed en geen al te groot gezelschap, werden we heerlijk verwend. Heerlijke lekkernijen stonden ons op te wachten. Carla gaf ons eerst een zeer fijne en aangename uitleg over de verschillen tussen witte thee en zwarte thee en nog zoveel meer. Ik had er geen idee van en vond het zeer leerzaam. Het proeven op zich was voor mezelf als een klein kind op de kermis zijn.

Zoveel keuze, zoveel te proeven. Alles is me niet gelukt. Maar dan heb ik nog dingen te proeven de volgende keer. Want dat ik nog eens ga, dat staat als een paal boven water! Sowieso want mijn aangekochte theetjes geraken stilaan op en ik wil blijven genieten. Het was echt een topavond georganiseerd door een top madame. Een aanrader!

A. Driesen

We kopen al van in het prille begin onze thee bij The Tea Queen en zijn sindsdien grote fan van haar verse thee.

Toen we zagen dat ze tea tastings ging organiseren hebben we dan ook meteen een plaatsje gereserveerd. Aangezien er veel gegadigden (of fans van haar thee ;-)) waren, moesten we nog snel zijn om een plaatsje te bemachtigen.

Dat de Tea Queen een ruime selectie aan verse thee heeft wisten we al. Maar je hebt het pas echt door hoeveel er in haar assortiment zit totdat je de kans gekregen hebt om ze allemaal te proeven. (destijds in de 40).

Het was een zeer aangename namiddag waarin we alle thee mochten proeven, begeleid door de professionele uitleg van de Tea Queen en met wat lekkere snoeperijen.

Zeker een aanrader voor elke theeliefhebber of mensen die gewoon een leuke namiddag met vrienden wil beleven.

K. Gentjens


Super content van de thee die ik gekocht heb! Body cleaning bio doet precies zoals het omschreven staat. 2 à 3 tassen per dag, werkt vocht afdrijvend. En dat voel ik goed aan mijn vingers en voeten. Topservice! Dankjewel Carla.

S. Keersmaekers