Wie ben ik

Carla Noël

Eigenaar

Een enthousiast en gedreven persoon. Iemand die zeer ambitieus is en graag nieuwe uitdagingen wil aan gaan. Maar ook een mama, plus-mama, vriendin, zus en collega.

Vele jaren heb ik gewerkt als administratief bediende in stressvolle jobs. Dit samen combineren met gezin, hobby's, weekendwerk en een rijkelijk gevuld sociaal leven was soms een grote uitdaging. In het verleden heb ik me lange tijd "anders" gevoeld. Reageerde ik echt te heftig op sommige gebeurtenissen? Was ik echt te flauw? Werd iedereen zo snel emotioneel als ik? Ben ik de enige die me zo enorm hard stoort aan al die geluiden?

En toen kwam er op een bepaald moment de term "hoogsensitiviteit" op mijn pad. Dit zorgde voor enorm veel nieuwe inzichten, maar zorgde ook voor een enorme opluchting... Ik was niet vreemd of anders! Het was een hele uitdaging om te leren hoe je best met al die overprikkeling kan omgaan. Het was niet altijd even makkelijk maar wel een super mooie reis om te maken!

Nadat ik al lang met het gevoel zat dat ik mensen wilde helpen en graag een volledig nieuw avontuur wilde starten, heeft een samenloop van omstandigheden ervoor gezorgd dat ik eindelijk de beslissing durfde nemen. En natuurlijk de super lieve mensen rondom mij, zij zijn me altijd blijven steunen zodat ik kon blijven geloven in mezelf.

Zo ben ik me beginnen herscholen en daardoor ben ik nu helemaal klaar om het nieuwe avontuur te starten.

Mijn missie is om hoogsensitiviteit bekender te maken en het taboe errond mee te breken. En dit niet enkel bij privé personen maar ook bij bedrijven. Ik heb ervoor gekozen om dit samen aan te bieden met mindfulness en stress & burn-out omdat deze zaken nauw met elkaar verbonden zijn. Samen met dit verhaal wil ik ook kruidenthee aanbieden aan mensen en bedrijven om ondersteuning te bieden in stressvolle situaties.

Nog 1 heel belangrijk iets...

Waarom "The Inner Queen" en "The Tea Queen"?

Neen, niet omdat mannen niet welkom zijn :-)! Het stelt de reis voor die ikzelf doorgemaakt heb om mijn innerlijke kracht terug te vinden, om er volledig te kunnen staan. De Inner Queen in mezelf was eindelijk klaar om in de wereld te staan.

Dankjewel aan Annelies om de mooie logo's te ontwerpen. En aan familie en vrienden om me zo te steunen in alles wat ik doe!

Breemsedijk 56, 2350 Vosselaar

Info@the-tea-queen.be

BTW-nummer: BE 0897.565.150